۲۴ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۲۰

آموزش عالی در استان کردستان - 2 / معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد :

لزوم راه اندازی دانشکده دندانپزشکی در کردستان / ضرورت تامین اعتبار برای تکمیل دانشکده پزشکی

لزوم راه اندازی دانشکده دندانپزشکی در کردستان / ضرورت تامین اعتبار برای تکمیل دانشکده پزشکی

راه اندازی دانشکده دندانپزشکی و توسعه بخش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با توجه به نیاز شدید استان به خدمات تخصصی مهمترین نیاز آموزشی این دانشگاه را تشکیل می دهد.

دکتر کامبیز یزدان پناه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ضرورت راه اندازی دانشکده دندانپزشکی گفت: با توجه به انتقال دانشکده پزشکی به مکان جدید، فضای فیزیکی کافی برای راه اندازی این دانشکده فراهم می شود. از سوی دیگر نیاز شدید استان کردستان به خدمات بخش دندانپزشکی و پتانسیل کافی اعضای هیئت علمی می تواند زمینه راه اندازی این دانشکده را ایجاد کند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یاد آور شد: استان کردستان یکی از استان های مرزی و در عین حال محروم کشور است از همین رو راه اندازی هر چه بیشتر دوره های تحصیلات تکمیلی به توسعه بیشتر این دانشگاه ها می انجامد. هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیمارستان 110 تختخوابی روانپزشکی دارد که امکان دوره دستیاری روانپزشکی در این دانشگاه را فراهم می کند.

وی افزود: پتانسیل هیئت علمی موجود در این دانشگاه زمینه ایجاد دوره دستیاری بیهوشی و کارشناسی ارشد میکروبیولوژی را نیز دارد.

یزدان پناه اظهار داشت: راه اندازی فاز دوم دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان و ساخت بیمارستان آموزشی 540 تختخوابی دانشگاه در فضای سایت اصلی دانشگاه نیازمند اعتبارات است که تخصیص اعتبارات به این بخش از درخواست های دانشگاه است.

وی اختصاص سهمیه برای دانشگاه های محروم برای شرکت کارشناسان این دانشگاه ها در دوره کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی برای توسعه فکری مراکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی EDC را ضروری خواند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به تاریخچه تأسیس این دانشگاه گفت: این دانشگاه از سال 1365 با ایجاد آموزشکده پرستاری کار خود را آغاز کرد، پس از آن در سال 69 به دانشکده پزشکی ارتقاء یافت و در سال 71 به دانشگاه علوم پزشکی کردستان تبدیل شد.

به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارای 3 دانشکده پزشکی، پرستاری - مامایی و بهداشت و یک آموزشکده پیراپزشکی و 12 رشته از مقاطع کاردانی تا دستیاری تخصصی است.

یزدان پناه خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان 118 عضو هیئت علمی دارد که بیش از 50 درصد آنها در رتبه استادیاری قرار دارند و به تازگی نیز زمینه جذب 12 نفر عضو جدید هیئت علمی از طریق فراخوان فراهم شده است.

کد خبر 407248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha